Tuesday, August 13, 2013

Tabarakallah

Assalamualaikum wbt

Selamat Hari Raya Aidilfitri.. rasanya masih belum terlambat kan lisa nak wish utk Eid Mubarak ni..hehe.. apa? aah, tu la.. lisa pun perasan macam dah ada sawang2 kan kat blog ni..kekeke... menyepi x kemana pun..lisa ada je kat rumah... tapi kalau penyakit M datang toksah cakap la..hehe...sebenanrnya ada entry kat draft utk bln ramadhan aritu tapi lisa x sempat posting... sobsobsob... :'( erm, tapi x pela... insyaallah pasni lisa post entry bila berkesempatan... ;)

Sudah 6 hari Ramadhan meninggalkan kita.., :'(  semoga semua ibadah kita pada bulan ramadhan diterima Allah SWT dan x lupa juga amalan2 dan kebajikan yang dilakukan pada bulan2 lain juga...

Alhamdulilah, syukur masih bernafas pada pagi hari raya ke 6 ni...tapi bagi lisa, kat kelantan  raya just 1 hari je... hehe... dah masuk raya 2,3,4 dan seterusnya dah x rasa raya dah..hehe... meh pakat2 puasa 6 di bulan syawal plak ;)

InsyaAllah esok lisa akan ke KL beberapa hari nak melawat abang sulong yang x berapa sihat... Apapun, selamat beraya... berumah terbuka dan bersilaturrahim, tapi jangan lupa pada yang tiada dan yang tidak berkemampuan... jangan lupa juga membuat amal kebajikan ,.. ingatan utk diri lisa sendiri... Assalamualaikum... daaa... :)