Wednesday, July 10, 2013

#14 Wordless Wednesday

Assalamualaikum wbt

Lisa nak mintak ampun maaf jika ada tersalah kata selama berblogging ... hari ni first day kita berpuasa...semoga ibadah puasa kita diterima Allah SWT dan semoga kita semua dapat meningkatkan lagi amal ibadah pada bulan yang mulia ini serta berterusan hendaknya sehingga ke bulan-bulan yang lain...aamiin...mudah mudahan ... :)






sumber foto : en google

Wednesday, July 03, 2013

#13 Wordless Wednesday

Monday, July 01, 2013

Muhasabah Diri

Assalamualaikum wbt

hari ni bukan hari rabu... bukan wordless wednesday... hehe.. tapi lisa dah tak sempat nak bukak letop dan post entry panjang2... so, ampunnn... lisa pun x sempat nk ziarah aka melawat blog anda lagi... ;)
Apapun, have a nice monday... :)