Tuesday, August 13, 2013

Tabarakallah

Assalamualaikum wbt

Selamat Hari Raya Aidilfitri.. rasanya masih belum terlambat kan lisa nak wish utk Eid Mubarak ni..hehe.. apa? aah, tu la.. lisa pun perasan macam dah ada sawang2 kan kat blog ni..kekeke... menyepi x kemana pun..lisa ada je kat rumah... tapi kalau penyakit M datang toksah cakap la..hehe...sebenanrnya ada entry kat draft utk bln ramadhan aritu tapi lisa x sempat posting... sobsobsob... :'( erm, tapi x pela... insyaallah pasni lisa post entry bila berkesempatan... ;)

Sudah 6 hari Ramadhan meninggalkan kita.., :'(  semoga semua ibadah kita pada bulan ramadhan diterima Allah SWT dan x lupa juga amalan2 dan kebajikan yang dilakukan pada bulan2 lain juga...

Alhamdulilah, syukur masih bernafas pada pagi hari raya ke 6 ni...tapi bagi lisa, kat kelantan  raya just 1 hari je... hehe... dah masuk raya 2,3,4 dan seterusnya dah x rasa raya dah..hehe... meh pakat2 puasa 6 di bulan syawal plak ;)

InsyaAllah esok lisa akan ke KL beberapa hari nak melawat abang sulong yang x berapa sihat... Apapun, selamat beraya... berumah terbuka dan bersilaturrahim, tapi jangan lupa pada yang tiada dan yang tidak berkemampuan... jangan lupa juga membuat amal kebajikan ,.. ingatan utk diri lisa sendiri... Assalamualaikum... daaa... :)


7 comments:

S.K.A said...

Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin kakLisa =) Salam Syawal..raya tahun ni bg sy pn xbest sgt..

latifah zainal said...

slmt hari raya lisa..maaf zahir batin..

Tinta Lana said...

Assalamualaikum lisa.

Itulah..sebulan juga tak updatenya,hehe. Takpa, lana pun pernah berbulan tak update.. kdg2 perlu berehat, baru ada semangat. :)

Salam aidilfitri gak ya lisa.. :)

Amanina Mads said...

selamat hari raya buat kak lisa sekeluarga :)
maaf jika ada salah silap

Fifi Nadhrah said...

selamat hari raya lisa.. rindu tunggu lisa up blog..

Aniq Bukhary said...

Baru ada masa online kak sepanjang syawal nie...

cik yaya said...

selamat hari raya ^_^