Wednesday, May 01, 2013

"Lisa minta maaf ye ... "

Assalamualaikum wbt

en google


Lisa minta maaf ye kalau terlepas pandang nak blogwalking kembali dan menghadiahkan komen-komen yang membina kembali kat blog anda... ada masanya lisa ingat dah blogwalking kembali dah... tapi last2 tengok ... eh, ada cicir lak... 

kebiasaannya lisa bukak blog guna fon je balas komen-komen anda... cuma lisa bukak lappy kejap untuk post entry - kalau nak post entry guna  fon galaxy mini lisa ??... paham-paham jela..hehehe...

Then, kalau ada followers baru, sedaya upaya lisa akan BW semula dan follow... tapi, ada sesetengah follower tak letak link kat profile tu, jadi tak dapat lah lisa berbuat demikian... melainkan anda ada tinggalkan jejak kat shoutbox lisa - pada yang masih belum tahu, sila scroll ke ... kat paling bawah... :)

so, lisa harap jangan ada yang berkecil hati ye kalau lisa tak sempat nak BW ke blog anda... bukan tak mau tapi tak sempat. Lisa cuma manusia biasa yang penuh dengan kekhilafan... huhu... -ayat belas kasihan :p 

pssttt... lisa pikir2 BW ni amek masa berjam-jam jugak ye.. sedar-sedar dah 3 jam depan lappy..alamak, basuh baju belum lagi, masak belum lagi, kemas umah belum lagi, terleka plak... huhuhu... :(


Pada suatu hari yang indah lisa akan sampai jua ke blog anda..inshaAllah... :) 
kerana tanpa anda siapalah lisa dalam dunia blogging ni ...hehe...


sumber : en google

29 comments:

Ahmad Kamil said...

biasa la tu...tambah tambah pulak kalau dah blog banyak trafiik macam blog ni..=P

Wordless Wednessday

http://iniblogabangkamil.blogspot.com/2013/05/wordless-wednessday.html

Lisa Sheila said...

Hurm? Blog banyak traffic?alamak bjet banyak traffic la ni? Hehe...Oh tidak..sebenarnya..im a new blogger...huhuhu...

Fifi Nadhrah said...

lisa.. BW memang lame.. keadang tak sempat.. ade jugak yang terlepas pandang.. same macam fifi..

Kakzakie said...

BW ni kadang interesting sebab banyak bahan yg kita dapat tahu disamping menambah ilmu

❤Kamsiah❤ said...

salam kenal Lisa..
thanks follow akak...:)

Mila Ahmad said...

datang sini melawat kamu :)

puteri kasih said...

blogwalking sambil meninggalkan komen memang selalunya mengambil masa yang lama kan. Puteri pun kadang-kadang bila sibuk tak dapat nak balas kesemua jejak rakan-rakan blogger yang sudi singgah :)

Lisa Sheila said...

Aah..tu la kn fifi...kekadang xsedar dah beberapa jam..hee..

Nana Liena said...

betul tu kak..hehe
kadang2 kita planning nak online sekejap,khusyuk sangat sampai dah 3 4 jam dah..

Lisa Sheila said...

Yeap..betul kak zakie..dgn bw bnyak juga lisa dpt ilmu baru / info terkini..hee..seronok sbnrnya bw..tu yg kdg2 xsdar...eh da bape jam da..kekeke...

Lisa Sheila said...

Salam kenal gak kak.. :)
Sama-sama.

Lisa Sheila said...

Thanks mila..inshaallah lisa akan melawat mila bila berkelapangan nnti :)

Lisa Sheila said...

Hee puteri yela..byak kunjungan / traffic.. Lisa ni perasan je bnyak..hehe.. Tp x sempat jgk..

Lisa Sheila said...

Hehe..tula pasal nana..ni pun akak gn fon je reply komen..hehe..kalau guna lappy berjam2 jgk ni ..heee

latifah zainal said...

kalau nak blogwalking mmg amik mase jugakla.kdg2 tak sedar dah berjam mgadap lptop.hehe..kalu kat tempat keje tak ley lame2 takut leka nanti kje x siap..hehe..

Lisa Sheila said...

Hehe..betul tu ipah.. Kalau tengah kerja mmg xle sama skali bkk blog or buat bnda2 yg peribadi..lisa kat umah je..wat kerja2 dr umah..hehe

Hatimi Tahirruddin said...

hehe sy pon camtu gak kdg2...contohnya sy terlepas pandang nak bw ke blog lisa ni sedangkan lisa ada berkunjung ke blog sy aritu....huhu.....maafkan sy jugak ye lisa....

Cik Yaya said...

salam =)

hehe xpe..tu prkra biase kot..

Lisa Sheila said...

Hehe..xde apala en hatimi ;)
Lisa xkesah pun... Yg lisa kesah sbb lisa xsmpat nk bw kat blog korang ...huhu.. Sori ye sbb jrg2 sggah

Lisa Sheila said...

Wkslm

hee... Tu la...takut ada yg kecik hati.. :) siap post entry lg ...hehe.. Thnks cik yaya...

Kumbang Jingga said...

Rajinnya komen..anyway tq coz slalu gak nmpak komen kt blog KJ

Lisa Sheila said...

hee..saja je KJ... lisa suka jenguk2 blog KJ time2 free dan nak relax2 ...thanks ya... :)

Mohd Ridzwan Abdullah said...

Rilex lisa...just do ur routine job first so that u're not missing any 'PAHALA' as full housewife. That's is more important. :)

Fifi Nadhrah said...

sebab syok menghayati cerite kan.. fifi selalu sampai tertangguh time nak pump susu.. terukkan..

QasehnyaRania said...

sama la macam saya.
kurang bw.sibuk..relax k

Lisa Sheila said...

Hehe..yeke..cian ufairah...mamanya khusyuk baca cerita kat blog :)

Lisa Sheila said...

Betul tu wan...hehe.. Mmg lisa bkak blog pun time rehat2 kjap... Nk bw lama2 xle jugak..bnyak jgk kerja lain yg mau disetelkan..huhu..thanks ya 4 ur advice ;)

Lisa Sheila said...

Yeap..thanks ciksu... :)

Aida Ismail said...

Sama la. Aida pun kadang2 terlepas pandang & tak cukup masa nak jenguk semua. Huhu~