Tuesday, May 07, 2013

Dari Wanita untuk Wanita :)

Assalamualaikum wbt

Lisa bercadang nak deactivate acc FB ... masa dok delete gambar2 tadi kat FB, jumpa picture dengan  kata-kata hikmah kat bawah...sayang plak delete tanpa share dengan anda semua kat sini... :) kot-kot ada yang belum baca, meh baca...  layaaaannn ... hehe... 

































































haa..picture bawah ni macam untuk lelaki / suami je... hehe... share la jugak yer...











pssttt... banyak lagi picture-picture tau... x larat lisa nak upload, anda pun mesti x larat nak scroll...hehe... kalau ada tuan empunya picture-picture kat atas yang x mau disiarkan kat sini sila maklumkan pada lisa yer... :) lisa just share dari FB jer... 

*nice kan semua kata-kata tu ... semoga bermanfaat :)

22 comments:

Aida Ismail said...

Suka sangat dengan kata2 hikmah kat gambar no 1 ngan 15. Hehe. Nice sharing Lisa ^^

Lisa Sheila said...

Aida : ye aida..sayang delete tanpa share ... heeheee...

ZassDhiey said...

wahhh,.semua besh2 laa,.ad yg Dhia download tau.,hee :)

S.K.A said...

Alhamdulillah perkgsian yg sgat mnrik buat kaum wanita =)

asliner said...

yang akhir2 tue lawak pulak gambar2 nye..hihi.
kite ade copy tau gambar2 dekat sini..:)

Lisa Sheila said...

Amek je dhia..hee..

Lisa Sheila said...

S.K.A : sebenarnya utk lelaki pun boleh jugaaa...hee

Lisa Sheila said...

Asliner : Yg akhir2 tu sbb mcm related ngn lisa..so upload je sini..kakakaaa...klakar..copy la asliner..lisa pun ambil dr fb..

Hafizah Alsa said...

tenang masuk blog awak and this entry. terima kasih share. sungguh berguna untuk diri ini sebagai wanitaa.

Aniq Bukhary said...

Wanaita untuk wanita.. Lelaki x boleh la baca entry nie. Huhu

Lisa Sheila said...

Hafizah : Alhamdulillah... Thanks ye sudi singgah sini :) salam ukhuwah

Lisa Sheila said...

Aniq : lelaki bleh je nak baca...heee... :)

latifah zainal said...

best2la kata hikmah nie.ada yg tak pernah baca lg.lisa,ipah copy yg ipah berkenan ekk nak buat smpnn..

KY said...

kata2 semangat untuk kitakan? thanks Lisa

Kesuma Angsana said...

kata2 hikmah terbaik ni !

Mohd Ridzwan Abdullah said...

Nk deactivate FB? kenapa ya?
BTW, bagus kata2 tuh sumer. Bukn utk wanita saja, ukt laki2 juga penting. Sama2 leh belajar.

Thanks lisa.

P/S: jgn deactivate blog sudah la...hehe

Nana Liena said...

sya suka baca benda2 qoute mcm nie..hehe

Lisa Sheila said...

Latifah : hee..copy la ipah..lisapun ambik dr fb yg org dok share2 gak ni.. :)

Lisa Sheila said...

KY : aah utk kita..hihi.. :)

Lisa Sheila said...

KA : ;)

Lisa Sheila said...

Wan : entahla..dah beberapa bln sbnrnya lisa mmg nk deactivate tp bla g kat setting tiap kali nk tekan 'Deactivate' tu xjd sbb mcm syg plak nti lost contact ngn kwn2..hee..tp kli ni mcm nekad je..hee.bleh je contact lisa ngan wechat..ID LisaSheila. :)

Hee..nk deactivate blog wat ms skrg blom lg..kekekeee...ms akn akn dtg lisa xtau... :)

Lisa Sheila said...

Nana : bila xde idea nk post ape..haa..mula la post2 mcm ni..heee