Wednesday, May 08, 2013

#7 Wordless Wednesday

Assalamualaikum wbt






even muka lisa nampak macam sombong... -siap mengaku lagi  :p
tapi for those yg kenal lisa akan tau i'm not that type of person ... heee... pengakuan berani mati - nak buat macamana, anugerah Allah ... bersyukur saja dengan segala kurniaanNya...

bila difikir-fikirkan ... "Ya Allah, muka aku, tubuh badan aku suatu masa nanti akan jadi makanan ulat-ulat dan cacing juga ... kerdilnya aku Ya Allah berbanding kekuasaanMu."



persahabatan

40 comments:

Kesuma Angsana said...

very gd n3 ni.. tq follow KA yer, done follow sini juga

PUANSTOBERI said...

spongebob!
eh. tu bkan spongebob. tu kawan dia. Sapa? patrick eh? hihi..

Bdway, nice quote then :)

Mohd Ridzwan Abdullah said...

Sama la mcm wan jugak. Heheheh...
Kalau dh kenal atau mula sembang, tak igt timing dh. Sronok punya pasal. Tapi kalau tak kenal mmg org kata pendiam.

ANyway, wan suka spongebob. :)

Nana Liena said...

sama la..tapi walau saya dh gila2 bila orang tu dah kenal saya,saya still pemalu lagi..hoho

Kakzakie said...

Kalau boleh nak kita pun nak jadi sahabat yg baik sebagaimana mereka yg jadi sahabat baik kita..

Ratu Hatiku said...

Akk pun mcmtu gak..kalau org xkenal igt akk sombong tp bila dah kenal sempoi jerk minah nie..hahaha puji diri sendiri lah.. :P

Lisa Sheila said...

KA : thanks KA...salam ukhuwah :)

Lisa Sheila said...

Pn Stoberi : patrick yg nakal..hee..thanks ya awk sudi singgah sini :)

Lisa Sheila said...

Wan : xpe kita diam bila perlu dan bercakap bila perlu jg..hee.. Samala ngan lisa... Neway..lisa pun suka sgt spongebob n upin ipin..kekekeke

Lisa Sheila said...

Nana : camtu plak yer..hehe.. Tp bagus tu..sikap malu mmg kna slalu ada... :)

Lisa Sheila said...

Kakzakie : aah tu la kan kak zakie.. :)

Lisa Sheila said...

Ratu Hatiku : hee..xpe kak..kalau akak xbagitau sape lg nk bgtau..hee..

Bahrain Ramlan said...

samalah!!!...mula macam pemalu and orang cakap sombong..tpi kalo dah kenal....taring pun kuar la pa lgi..haha

redza said...

xpela muka nampak sombong yg penting sempurna tiada cacat cela

Lisa Sheila said...

Bahrain : wah siap kua taring..tu la kan..normal la kot..bla dah biasa okla nk sembang2 dah rasa slesa.. :)

Lisa Sheila said...

Redza : ye betul..syukur sgt... alhamdulillah.. Ciptaan Allah tu smuanya cantik..trpulang pd kita utk menilainya dr sudut mn :)

zulaikha megat said...

kak zu pun pernah dilebel sombong suatu ketika dahulu,padahal kak zu takut nak mulakan perbualan dulu..

CeqGu said...

ye ker muka cam sombong...cikgu tengok manis cam gula je hhehehe

AiSyA LiEzA said...

HEEE... sesiapa pun mmg mula2 susah nak rapat tapi bila dh rapat..kuarlah perangai sbnr..hahaha xD ..itu sayalah...ngeh3..

Tangga ISLAM - Penyejuk Hati said...

assalam kak,, sebelumnya salam saya yea kak sebagai pndatang baru disini ,
artikelnya keren and lucu kak :)
hehehe
salam kak :)

With Julia said...

Suka kata2 terakhir tuh lisa...benar if kita nak org lain berkelakuan pada kita, maka kita perlu menjadi seperti itu...perkongsian berguna :) good job :)

ikhwan said...

Subhanallah. . indahnya berbagi :D

KY said...

mulakan dengan diri kita menjadi sahabat yg baik, senyum sokmo ok heee

Fifi Nadhrah said...

gambar baby tu cumil.. suke tengok..

:: Cik Viva :: said...

same la dngan CV, kalau tak kenal mesti cakap CV sombong..tapi CV ni baik sebenarnya cuma pemalu...hehe

Tinta Lana said...

Lana taktau lana ni camna orgnya lisa.

yg lana tau, bila lana tgh makan, lana suka diam, n nikmati mknn. Tak suka berckp dgn org skeliling,hahaha

latifah zainal said...

kdg2 muka nampak sombong tp hakikatnya kita bukan sombong pun.persepi org.kesimpulannya, tak kenal maka tak cinta,dah kenal entah2 sekepala...

Lisa Sheila said...

Kak zu : siap kna label sombong ye..xpela..yg pnting kita x mcm tu..da knal bru tau..itu la pentingnya husnuzon ;)

Lisa Sheila said...

Ceqgu : tang mana plak mnis tu..huhu..alhamdulillah...

Lisa Sheila said...

Aisya Lieza : aah kan..bila da knal bru tau..hee..

Lisa Sheila said...

Tangga Islam : wkslm..thanks ye sudi berkunjung ke sini... :)

Lisa Sheila said...

Julia : betul dear..hee..org buat baik msti dpt balasan baik..bgtu jg sebaliknya.. :)

Lisa Sheila said...

Ikhwan : terima kasih kerana sudah sudi singgah ke mari :)

Lisa Sheila said...

KY : yeap..betul KY... Apapun mulakan dgn diri kita dulu..hee

Lisa Sheila said...

Fifi :comel kan..hee

Lisa Sheila said...

CV : hee.. Betul tu..mmg ptut ada sifat malu pd kita..tambah2 plak org ppuan..hee

Lisa Sheila said...

Lana : owhh oke, lana mmg betul2 menikmati maknan ni..bagus2.. :) ..

Lisa Sheila said...

Ipah : betul ipah..xkenal maka xcinta..hee.eh2 mcm pntun plak..best jgk.. :)

Aida Ismail said...

Lisa! Muka Aida pun nampak sombong kalau tak senyum. Kawan2 yang cakap. Kena senyum sokmo la camni. Hee~

Lisa Sheila said...

Aida :hee..samala..org ckp muka lisa kalau x snyum mmg nmpak masam je..nk wat cmne..anugerah Allah..bersyukur sgt2 ..alhamdulillah.. :)