Sunday, April 28, 2013

Pengumuman : Penghargaan Untuk Top Commenters :)

Assalamualaikum wbt

Alhamdulillah... seperti yang telah lisa janjikan... hari ni nak umum siapa top commenters kan ... - padahal dah terang lagi bersuluh kan... poyo je lebih lisa ni..kekeke. 

Untuk berlaku adil dan lisa pun malas pening-pening nak mikir macamana cara nak nilai top commenters ni, lisa guna je widget top commenters...so, senang dia tolong kira kan untuk lisa dan tolong umumkan kat sini...heee... jangan maree...


wan ni memang commenter terhangat ni...kekeke... yelah, dari awal lisa buka blog ni, en ridhwan la 1st commenter... then, diikuti Amanina, Nana, Fifi dan Latifah. Terima kasih sangat-sangat sudi singgah dan jadi commenters terhebat... hehehe...

seterusnya seperti yang lisa pernah mention dalam entry Penghargaan Untuk Top Commenters sebelum ni,, lisa akan letak link blog anda di sini untuk memudahkan bloggers atau readers yang mahu berkunjung ke blog kalian... Terima Kasih yang tak terhingga juga untuk KY, Ratu Hatiku, Cik Viva, QasehnyaRania dan Kak Zulaikha Megat. :)


1. Wan



2. Amanina



3. Nana Liena



4. Fifi Nadhrah



5. Latifah Zainal



Meh rajin-rajin berkunjung ke blog mereka ni... hehe...

6. KY



7. Ratu Hatiku



8. Cik Viva



9. QasehnyaRania



10. Zulaikha Megat



haa..itulah mereka-mereka yang berjasa dan rajin tangan lebih sket kat blog lisa...hehe... Banyak cerita best-best kat blog mereka. meh melawat ke sana meh ... :)

Sebenarnya kalau lisa buka stats tengok kat post ada yang view dan baca entry-entry lisa, lisa dah bersyukur sangat dah even tak ada yang comment pun ... sekurang-kurangnya apa yang lisa nak share kat sini ada yang sudi baca... tapi dengan adanya komen-komen membina, cadangan, nasihat dan sebagainya dari anda kat sini membuatkan blog nampak lebih meriah kan... ada respon... so, thanks bebanyak ye... anda memang bloggers yang best and cool ... :) #hugs

p/s : Top 5 commenters, - (wan, nina, nana, fifi n ifah) seperti yang telah dijanjikan inshaAllah lisa akan pos cenderahati tu dalam beberapa hari ni... tapi anda kena lah email lisa alamat masing-masing dan apa-apa yang berkaitan ...hee... x kira lah alamat rumah atau ofis... ni email lisa ... lisasheila85@gmail.com

^-^

22 comments:

KY said...

eee...terima kasih lisa, dan pada 5 teratas tahniah..dapat hadiah ekkk...hihi

Nadiah Ashikin said...

wahhh..... top commenters tu..... :)

Lisa Sheila said...

hee...thanks utk KY gak yg rajin juga dtg berkunjung ke blog lisa dan meninggalkan jejak ...hehe..

erm.. adala sket2 KY .. maaf lah hadiah x seberapa pun ..huhu..

Lisa Sheila said...

hee... lisa ni x reti nak pilih2 pemenang kalau nk organize GA so, lisa bg hadiah sket kat top commenters je..hehehe...

Nurul Aini said...

Wah..tahniah buat semua. ^__^

Nana Liena said...

yeay..! saya n kak ipah dapat..ahaha.. terharu..dapat hadiah ..rezeki badan.. ^^ thanks akak..nanti saya bagi email ya.. :)

wah,mention nama n blog guna warna biru juga ya..hehehe

(akak teruskan update..kalau sya perasan sya singgah n bagi komen..hehe )

Lisa Sheila said...

:) thanks aini

Lisa Sheila said...

Hehe..ok.da dpt ur add nana..ala..hadiah biasa2 je..seganla plak...hee..

Mia Liana said...

wahhhhh tahniah buat mereka...

latifah zainal said...

wahai lisa yg baik hati,terima kasih daun keladi..hehe..btw tahniah buat semua...

CeqGu said...

tahniahh kepada yg rajin komen hehehe

Lisa Sheila said...

Hehe.. Thanks mia liana;)

Lisa Sheila said...

Ifah..hadiah biasa2 je..huhu..nnti email ye add umah/ofis ...

Lisa Sheila said...

Thanks ceqgu :)

zulaikha megat said...

wlupun bukan top 5..tapi gembira jgk tersenarai dalm top 10..errrr...hadiah smpai top 5 sajer ker..sampainya hati...sob sob sob..hehe

Lisa Sheila said...

Hehe... Cuba lagi lain kali kak zu..heee.. Xde la.. Ni pun lisa sja je tgerak ht nk bg hadiah sket..ala x sebrapa pun..seganla kak zu :)

Mohd Ridzwan Abdullah said...

Terima kasih byk2 atas pengumuman ni. Mmg sronok sgt dapat support kwn2 dan dihargai, kan....hehehehe

Lisa Sheila said...

Hehe..tu la mmg seronok sgt..niat di hati lisa nk pos ptg ni..inshaallah.tggal lagi fifi n amanina yg blom bg address.. :)

Fifi Nadhrah said...

lisa.. memang lame sangat fifi tak online.. rindu tau.. tapi tak sangke pulak dapat hadiah cenderahati dari lisa.. nanti fifi email ye..

Lisa Sheila said...

Hee tula..dah lama fifi xon9 ... Ok..lisa da dpt email tu...inshaallah lpas pru kot bru dpt pos..hihi..

:: Cik Viva :: said...

dear lisa,
terima kasih untuk promo itu..heheh

Amanina Mads said...

ya Allah kak.. nina tak perasan pun entry nie. Maaf la lewat bg respon :)
tak sangka jd top comment.. terima kasih kak lisa.. muahhh :*