Thursday, April 25, 2013

Penghargaan Untuk Top Commenters

Assalamualaikum wbt

lisa dah decide nak bagi sedikit cenderahati kat top commenters blog lisa... (seperti yang di war-warkan sebelum ni) tapi cuma Top 5 ... Maaf lah sebab lisa just pilih 5 orang ... tapi jangan risau... untuk lagi 5 orang top commenters lisa akan letak link blog anda kat sini ... so, nanti ada readers atau bloggers lain boleh review blog anda ... :) oke? heee...

untuk pengetahuan anda... lisa sangat menghargai semua followers, commenters dan readers kat blog lisa... jutaan terima kasih yang tak terhingga kerana menyokong blog lisa selama ni ..hehe...macam dah lama jer... padahal baru je setahun jagung... errkkk sebulan jagung... hampir 2 bulan kot...

so, kepada anda yang terpilih ... ini lah dia habuannya..kekekee... sori lah x seberapa pun ... semoga ukhuwah yang terbina akan terus berpanjangan... :)

T-shirt dari Jogja

Magnet Freeze Jogja

Key Chain dari Jogja

Magnet Freeze dari Cameron Highland :)

Mutiara Tasbih
Siapakah gerangan pemilik ole-ole ini? tungguuuuuu... hehe... lisa akan umum pada hari ahad nanti... inshaAllah ... :)

ukhuwah fillah :)


24 comments:

fyna said...

Siapalah yang bertuah tue kan?

KY said...

betullah siapa yg bertuah tu...cantik2 belaka

:: Cik Viva :: said...

Sapelah agaknya yang bertuah tu?? Adakah CV...muahaha =P

Lisa Sheila said...

tungguuuu..hehe..

Lisa Sheila said...

KY tahu...anda semua pun pasti dah tau..kekekke... nak bagi adil... tu yg lisa letak top commenters kat sebelah... :)

Lisa Sheila said...

haha... anda semua sangat bertuah termasuk CV kerana termasuk dalam top commenters... apapun... untuk bagi adil... CV dan kita semua pasti dah tahu...hehe...

Nana Liena said...

wah..hehe..untung siapa dapat tshirt merah mengancam tu kan..ahaha.. cantik pulak tgk..hehe..
sya baru ja terjebak singgah2 blog akak ni..hehe..
btw tahniah pada yg terpilih.. ^^
(ucap awal2)

Lisa Sheila said...

hehe... akak x banyak beli souvenir dari sana... xmuat beg..kekeke... -xamek baggage... so, ini saja yg termampu... huhu... apapun... tungguuuu... :)

zulaikha megat said...

tunggu ahad nnti yer...hehe

nabila biela said...

siapakah yg brtuah tu??hehe

Lisa Sheila said...

Hehe..ye kak zu

Lisa Sheila said...

Hehe..siapakah..??

Ratu Hatiku said...

Wah best2 semuanya... siapakah yg bertuah tu.. Tahniah pd mereka.. :D

Nurul Amanina said...

bestnya dapat hadiah kekeke untung sapa yg dapat :)

Lisa Sheila said...

Hihi... Yg pastinya ahad nti inshaAllah kita sama2 tau siapakah gerangannya...;)

Lisa Sheila said...

Hadiah simple2 je dik... Yg grand2 xmampu sgt..hihi

aiman mania said...

nak tasbih tuh....lawanya .....happy blogging kak :)
bagus akak nih .. eman ta pernh pon nak bg giveaway bagai walupon dah 2 thun berblogging..keep it up akak :D
Lagipon eman ta tau nak bg apa sbnrnya..ihiks :)

Amanina said...

ohhh ini la berita sensasi tu..heheeh
nakkkk jugakkk

Mohd Ridzwan Abdullah said...

Wahhhhh...hadiah dr tmpt yg jauh. Nakkkkkkkk???? Hehehehe

Lisa Sheila said...

hehe.. saja suka2 je ni aiman...hee... akak pun x tau gak nak bagi apa..tp tengok ada ole2 tu so planning nak bagi mana yg ada je... dapat mengeratkan ukhuwah..inshaAllah.. :) thanks aiman... :)

Lisa Sheila said...

sensasi la sangat kan...haha... inshaAllah nnti lisa umumkan ahad nanti..kekekee..kononnya surprise la... padahal.... jengjengjeng... terang lagi bersuluh...kakaka

Lisa Sheila said...

inshaAllah..hihi... wajib ada..terang lagi bersuluh tu wan..kekekee... :p

Mohd Ridzwan Abdullah said...

Yahuuuuu....tak sabar dah ni... :)

Lisa Sheila said...

Alamak..terpaksalah tukar ...penghargaan utk top followers...hee