Saturday, April 27, 2013

Not GA Blue But GiveAway

Assalamualaikum wbt

Memandangkan lisa ni kurang join GA atau apa-apa segmen bloggers... - ampuuunnn... bukan x mau join tapi ada masanya syarat-syarat terlalu ketat, then lisa sendiri jarang online guna lappy (just guna untuk post entry je) biasa guna phone buruk kesayangku ni je untuk reply comment dan BW kejap2. :)

so, lisa x buat pun satu blog khas untuk join contest... setelah di fikir-fikirkan... sebenarnya mudah dan tak rumit pun GA yang wan punya ni... tapi adalah juga tang rumit tu sebab kena pikir dialog yang kreatif ... kekeke... tapi lisa cuba jelah ye sekadar yang termampu... 


haa... apa lagi... jom lah perah otak jap...kekeekee...

psstt...klik pada gambar untuk join sama...meh join meh... :)


Tarikh Tutup : 30 April 2013

21 comments:

syahirah said...

good luck ya. sya pun join jgak

Lisa Sheila said...

Oh ya ke..gud luck utk awak juga..hee

Nana Liena said...

hehe..macam senang..tp malas nak join2..hehe..all the best kak..

syahirah said...

Lisa nk sya review blog Lisa ya ? boleh je. Insya-Allah nnt sya review ya =D

KY said...

KY juga tak pernah join mana2 GA atau sagmen, apa2 pun good luck lisa

Meow Aizawa said...

hehe takpe lama2 nti ramai la yang follow.. all the best lisa ^_^

faiz hazard said...

as-salam . akak thanks 4 visiting mine . kalau x, msti sya tak jumpa blog best ni ^_^ , hhehe dh follow ! tq ~ best3 nak bace jap crita lain2 . heh~

Nurul Aini said...

Semoga berjaya kak. ^____^

Amanina said...

semoga berjaya :)

Lisa Sheila said...

hehe... boleh ye.. kakakaa...lisa yg x malu kan... thanks syahirah :)

Lisa Sheila said...

thanks nana... :)

Lisa Sheila said...

hee.. thanks KY :)

Lisa Sheila said...

InshaAllah...thanks meow :)

Lisa Sheila said...

wkslam... thanks ye dik... :) blog biasa-biasa je ni...

Lisa Sheila said...

kekeke...thanks aini :)

Lisa Sheila said...

thanks nina ... :)

latifah zainal said...

good luck lisa...

Lisa Sheila said...

Thanks ifah ;)

Mohd Ridzwan Abdullah said...

Thanks lisa...hehehehe. Susah yer pikir. :)

Lisa Sheila said...

Hehe..nampak ke wan dialog tu? Lisa rs mcm kecik je..hee.. Da xde idea wan..taip yg mana terlintas je..hee

BUNDA a.k.a KN said...

TAHNIAH..