Wednesday, April 17, 2013

#4 Wordless Wednesday


Assalamualaikum wbt

Sempena demam pilihanraya ni... jom kita dekatkan ukhuwah... :)

hasil carian kat en google

pssttt ... lisa tinggalkan dengan picture ni sebagai ingatan untuk kita bersama sebelum lisa cuti-cuti cinta dari 'berblogging' beberapa hari ni ... hee... maaf atas segala salah silap tutur kata  erkkk  penaipan  eh penulisan kat blog ni ... :)

18 comments:

Ratu Hatiku said...

Selamat bercuti ya.. :D

Lisa Sheila said...

thanks kak ...hehe... doakan lisa selamat pergi dan balik ... :)

Condoriano said...

Agree, nak berpolitik boleh tapi jgn la saling mengelarkan pula :)
Biarlah berpolitik cara yg sihat.

Lisa Sheila said...

Hehe... Tu la kan... Sama2 kita ingat mengingatkan... :)

latifah zainal said...

betul tu...tak kisahla nak pilih parti apa pun itu hak masing2, janji kita saling hormat menghormati,tidak bermusuhan antara satu sama lain...selamat bercuti lisa...

Lisa Sheila said...

Hehe... Thanks ifah... :)

KY said...

betul tu, tak kiralah pasti apa silaturraim harus diteruskan...

bakal jenazah said...

selamat bercuti ya. pasal politik,saya no comment sebab bawah umur. haha. :D

Nora Karim said...

betul tu... tak manis la kalau berceramah... tapi kutuk mengutuk sesama sendiri... haih!

asliner said...

mendalam kan maksud tue..
kan best kalau orang melayu kita takde perasaan hasad dengki...huhu

Siti(zoey) said...

ye bersatu walau apa pilihan parti pilihan kita.

Lisa Sheila said...

yeap betul kak :)

Lisa Sheila said...

Thanks ya..alhamdulillah..da slamat smpai kat umah hari ahad... :)

Lisa Sheila said...

Ye kak... :)

Lisa Sheila said...

Wordless... Hee... Betul tu...

Lisa Sheila said...

Yg penting kita keluar mengundi... Kan.. ;)

fairus said...

BERPOLITIK YANG LEBIH2 TU YANG ORANG TAK SUKA..

Lisa Sheila said...

huhu... tu la pasal... kekadang ketua tu xde apa2..pengikutnya tu plak yg lebih2..huhu..macam2 kan..