Monday, March 11, 2013

Salam Kenal :)

Assalamualaikum wbt ...

haiii lisa ni ... orang ada blog kita sibuk nak ada blog jugak kan ... xde apa pun sebenarnya... saja isi masa terluang ...  lisa just nk share pengalaman hidup lisa, apa yang lisa fikir, dan mungkin juga sebagai diary (yang bukan secret) ok! 1st entri yang sangat pendek untuk permulaan ... keep reading! 
 blog dalam proses pengubahsuaian ... 
harap maklong! maklum :p

6 comments:

Mohd Ridzwan Abdullah said...

Gud luck...wan pun baru lagi sbenarnya...baru sebulan lebih...slamat berkenalan ya :)

Lisa Sheila said...

thanks wan ... sebenarnya ini blog ke 3 lisa ... hehe.. tapi sama la kita... masih baru jugak... newbie blogger :) salam perkenalan...

QasehnyaRania said...

salam kenal dari saya juga ;)

Lisa Sheila said...

salam kenal...:)

syahirah said...

yeah ! jumpa pun 1st entry akk. salam ukhwah =D

Lisa Sheila said...

salam ukhuwah syahirah .. :)